Lro7.com

Radio Kosova e Lire - 94.2 FM Pristina  

Radio Kosova e Lire - 94.2 FM Pristina - Radio Information


	Radio Kosova e Lire - 94.2 FM Pristina
Radio Kosova e Lire - 94.2 FM Pristina

Language: Albanian

Genres:Variety,

Location:Europe - Serbia -

Slogan:Gjitthmone Me Ju Dhe Per Ju....

Radio Kosova e Lire - 94.2 FM Pristina - Local AM/FM

94.2 FM in Pristina, Serbia |

Radio Kosova e Lire - 94.2 FM Pristina - Radio Station Mail

Mail:mailto:info@radiokosovaelire.com

Radio Kosova e Lire - 94.2 FM Pristina - Radio Station Phone

Contact:Call +381 (0)38 249 237

Radio Kosova e Lire - 94.2 FM Pristina - Radio Station Address

Address:Thimi Mitko, Nr. 6, Prishtinë, Kosovë

Related Links